Апартаменти Камелия

Апартаменти Камелия

Апартаменти Камелия е жилищна сграда, построена през 2011г, с подземен гараж, разположена в непосредствена близост до НБУ. Фасадата привлича с оригиналното си архитектурно решение, с красиво вложените модерни строителни материали, с качеството на изпълнение и високата степен на функционалност на сградата.

Всеки апартамент/ студио предлагат на своите гости съвършенна комбинация от домашен уют и прекрасни условия за труд и/ или подготовка за учебния процес, решени в елегантен интериорен стил. На ваше разположение имате просторна дневна с мека мебел и работен кът, уютно място за отмора или самостоятелно спално помещение, оборудван кухненски бокс – мивка, керамични котлони, абсорбатор, микровълнова печка с грил, термокана, хладилник с камера; луксозно аранжиран санитарен възел с душ-кабина, тоалетна и модерен умивалник, както и кокетна тераса. Вашата самостоятелност относно отоплението е гарантирана от апартаментно газово котле, обезпечаващо и нуждите ви от топла вода. Удобствата ви се допълват с високоскоростен интернет, както и безжична мрежа, кабелна телевизия, ползване на перална и сушилна машини. Просторното стълбище и слънчевия двор ежеседмично се поддържат в ред и чистота. За удобство на гостите има монтирана домофонна урeдба. Вашата сигурност се гарантира от охранителна система, свързана с денонощна охрана.

Локация: Сградата се намира на асфалтирана улица в непосредствена близост с аптека, магазини за хранителни стоки и други, на 5 минутно пешеходно разстояние от НБУ.